Jelenlegi hely

Címlap

Társasház biztosítás

Társasház biztosítás ajánlatok online

társasház biztosításBiztosítást érdemes mindenképpen kötni az egész házra azon túlmenőleg is, ha a lakóknak egyénileg van lakásbiztosítása.
A kettő nem ugyanaz, sok fáradságot, bosszúságot és utánajárást lehet megspórolni, a egy naprakész és korszerű társasház biztosítással rendelkezik a lakóközösség, nem véletlen, hogy ingatlanbiztosítással foglalkozó oldalunkon külön és kiemelt helyen foglalkozunk ezzel.
Az egész ház érdeke, hogy maga az épület és a benne lévő értékek a lehető legtöbb káreset bekövetkezése ellen biztosítva legyenek.

Milyen káresetekre nyújt fedezetet a társasház biztosítás?

Elemi károk, melyek közül a leggyakoribbak: tűzesetek, villámcsapás, viharkárok, szél, jégeső okozta rongálódás, árvíz, hónyomás, járművek belehajtásakor keletkező kár, illetve a talajjal kapcsolatos események, melyek ritkán következnek be, de annál nagyobb pusztítást képesek véghezvinni - földrengés, földcsuszamlás, földalatti üreg beomlás, alámosás, földomlás.

Kommunális csövek törése, csatorna és vízvezeték.

Beázások tetőbeázás, ereszbeázás, de belső csövek szivárgása nyomán keletkező károk is. Panellakásoknál a panelek hézagja közötti szigetelések rongálódása és ezek nyomán létrejövő károk.

Betörések és rongálások okozta károk

Üvegtörések, üvegkárok - ajtók, ablakok, erkélyüvegek, kirakatüvegek az egész társasház területén
Felelősségbiztosítás – melynek kiemelt fontossága van olyan esetekben, mint például ha a lezuhanó hó, vagy vakolatdarabok a tetőről kárt tesznek gyalogosokban, vagy gépjárművekben. A biztosításnál kiemelt szerep jut a kármegelőzésre, így a társasház kezelőjének odafigyelésén és elvárt felelős magatartásán sok múlik.

társasház biztosítás

Közös képviselők számára biztosítás ajánlatok

A társasház biztosítását többnyire a közös képviselők intézik, és a biztosítási díjat a közös költségben osztják el a lakók között vagy egységesen, vagy tulajdoni hányad szerint. Egy jól megválasztott konstrukcióval, egy jó biztosítóváltással sokat spórolhat az egész lakóközösség.
Közös képviselők számára szeretnénk megkönnyíteni a társasház biztosításának kiválasztását azzal hogy egy kattintással tudja átnézni, hogy az adott feltételekkel melyik biztosítótásaságnál érdemes megkötnie a társasház biztosítását arra az esztendőre. Egy év alatt is számtalan olyan dolog történhet, ami befolyásolja a biztosítási feltételeket.

Ne uralkodjon el a megszokás, nézze át a korszerű társasház biztosítási konstrukciókat és annak alapján döntsön, vajon érdemes-e váltani? Fontos tudni, hogy a társasház biztosításoknak is van évfordulója, és ez előtt harminc nappal fel tudja mondani, illetve meg tudja kötni új társasház biztosítását.

Kalkulátorunk segítségével könnyen össze tudja hasonlítani a biztosítótársaságok ajánlatait társasházak részére, az alapoktól minden kiegészítő lehetőséggel együtt! - kalkulálni társasház biztosítást nem tudnak, de ajánlatokat tudunk adni, és ha szimpatikus meg tudják kötni.